Název projektu Vybavení spolkového domu v Dubějovicích
Žadatel Město Trhový Štěpánov
Podpořeno z Program rozvoje venkova (PRV)
Výzva MAS Výzva v PRV č. 3, Fiche č. 6 Na venkově to ŽIJE
Místo realizace Trhový Štěpánov (Dubějovice)
Doba realizace 01.03.2021 – 30.09.2021
Rozpočet projektu 773.376,00 Kč
Výše dotace 590.480, 00 Kč
Popis projektu Předmětem projektu je vybavení spolkového domu v místní části Dubějovice města Trhový Štěpánov. Z finančních prostředků Města zde byla dokončena výstavba spolkového domu formou nástavby a přístavby k hasičské zbrojnici. Místní část neměla žádné prostory, kde by se mohly spolky setkávat a tak je již dlouhodobým cílem města vybudovat odpovídající zázemí. Předmětem žádosti o dotaci z Programu rozvoje venkova prostřednictvím MAS Blaník bylo pořízení vybavení, které je nezbytné k provozování daných provoz v rámci zamýšleného účelu.

Výsledkem projektu je materiálně a technicky vhodný prostor pro veřejná setkávání obyvatel a sousedů, setkávání tematických skupin, realizace volnočasových aktivit, kulturních a zájmových akcí.

Konkrétně byly prostory vybaveny: 40 ks židlí, 20 ks stolů, 40 ks háčky, odpadkový koš závěsný, interiérový koš na čtyři druhy tříděného odpadu, 4 ks okenní žaluzie, 4 ks zatemňovací závěsy, 4 akustické desky, 1 ks typové skříňové sestavy, 2 ks police se zády, 11 ks regálů, 4 ks reproduktoru, 1 ultrabook, 1 projektor, 1 rolovací plátno, 1 klimatizační jednotka, 20 ks svítidel.